Universiti baru tak selesai isu pertanian - Sufaat, Saiful Firdaus (2014)
Saya ingin menarik perhatian tulisan Persatuan Pentadbir Universiti Putra Malaysia (PPUPM) dalam akhbar baru-baru ini. Inti pati tulisan tersebut adalah tidak bersetuju dengan cadangan pihak Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani (MOA) yang bercadang untuk menubuhkan sebuah Universiti Agropolitan di negara kita.