Trend guna pengangkutan awam terus meningkat - Harian Metro, - (2014)
Trend menaiki pengangkutan awam untuk ke sesuatu lokasi terutama di Lembah Klang akan terus berlarutan sehingga ke tahun mendatang, kata Pakar Sosial Prof Dr Mohammad Shatar Sabran.