Young Scientist Day pupuk minat pelajar sekolah dalam bidang sains - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG, 27 Mei (UPM) - Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSK), Universiti Putra Malaysia (UPM) anjur program Young Scientist Day (atau Hari Saintis Muda) bagi memupuk minat 350 pelajar sekolah yang diundang khas ke majlis itu pada 27 Mei 201.