Laman web UPM raih kedudukan 61 terbaik dunia Ranking Webometric - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG : Universiti Putra Malaysia (UPM) terus cemerlang dengan meraih kedudukan ke 61 dunia untuk penunjuk presence dalam Ranking Webometrics iaitu ranking laman web institusi pengajian tinggi dunia.