NC UPM dilantik Presiden ASAIHL - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SINGAPURA: Naib Canselor Universiti Putra Malaysia, Prof. Dato’ Dr. Mohd. Fauzi Ramlan dilantik sebagai Presiden Lembaga Pemegang Amanah The Association of Southeast Asian Institutions of Higher Learning (ASAIHL) yang baru mulai Januari 2015 semasa persidangan pertubuhan itu di Nanyang Technological University, Singapura pada 4 Disember, 2014 semalam.