Asas Kejutkan Cobra - Berita Harian, (2008)
SKUAD Asas membuat kejutan apabila menumpaskan juara bertahan Cobra dan sekali gus kekal dl tangga teratas Liga Perdana Kesatuan Ragbi Selangor (KRS) minggu keempat musim ini.