UPM – PPA jalin kerjasama dalam bidang perancangan persaraan - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG - Institut Penyelidkan Penuaan Malaysia (IPPM) Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalinkan kerjasama dengan Private Pension Administrator (PPA) bagi meningkatkan kerjasama penyelidikan serta pembangunan dalam bidang perancangan persaraan baru-baru ini