UPM, MARA kerjasama usaha lahirkan bakal saintis, penyelidik - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 20 Ogos 2015 – Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Majlis Amanah Rakyat (MARA) bekerjasama menganjurkan program Nobel Laureates Outreach Camp (NLOC) dalam usaha ke arah melahirkan bakal saintis dan penyelidik di peringkat antarabangsa.