UPM anjur program ‘Shot Your Target’ tingkat minat subjek Matematik - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
KUALA LUMPUR – Kelab Mahasiswa Matematik, Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan program ‘Shot Your Target’ untuk pelajar tingkatan lima Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Segambut Jaya, Kuala Lumpur baru-baru ini, yang bertujuan meningkatkan minat pelajar terhadap subjek Matematik.