UPM lancar e-mel rasmi baharu pelajar - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 2 Sept - Universiti Putra Malaysia (UPM) telah melancarkan e-mel rasmi baharu pelajar UPM @student.upm.edu.my sebagai saluran bagi penyampaian maklumat dan informasi yang disahkan dapat disebar luaskan kepada pelajar dengan lebih cepat.