FSTM Perkenal Produk Makanan Baharu - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 18 Nov – Sebanyak 10 produk makanan baharu telah dihasilkan oleh pelajar tahun akhir kursus Pembangunan Produk Makanan Baharu, Fakulti Sains dan Teknologi Makanan (FSTM), Universiti Putra Malaysia (UPM).