Abadi Kenangan - Kejayaan penerima biasiswa Australi Endeavours of Excellence dibukukan - Berita Harian, Norliza Abdullah (2008)
Seramai 4,000 pelajar Malaysia yang menikmati kemudahan pembiayaan pelajaran daripada kerajaan Australia menerusi Endeovours of Excellence kini cemerlang dalam bidang yang diceburi.