Kapsul Susu Kuda Liar Lawan Kanser - Utusan Malaysia, (2008)
Sebuah syarikat tempatan, SetiaBrothers Sdn. Bhd. berjaya memanfaatkan khasiat susu kuda liar untuk membunuh dan mengekang penularan sel kanser melalui produk Niemans feramilch capsule.