UPM anjur sesi interaktif bersama Tan Sri Mokhzani Mahathir - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SEPANG – Pusat Pembangunan Keusahawanan dan Kebolehpasaran Graduan, (CEM), Universiti Putra Malaysia (UPM), dengan kerjasama Kelab Kerjaya UPM mengadakan sesi pertemuan untuk mendengar dan berkongsi pengalaman Pengerusi Litar Antarabangsa Sepang (SIC), Tan Sri Mokhzani Mahathir, untuk mendengar dan berkongsi pengalaman perjalanan kehidupan beliau dalam membina kerjaya yang berjaya.