UPM semakin mesra alam melalui program Recycle To Cycle - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 21 Nov - Universiti Putra Malaysia (UPM) kini semakin mesra alam dengan ‘kehijauan’ melalui program “Recycle To Cycle” (R2C) yang dilaksanakan oleh universiti itu bersama-sama dengan Coca-Cola Malaysia.