UPM-PESMY tandatangani MoU kerjasama pertanian, ternakan dan industri halal - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, Nov 20 – Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Panasonic Eco Solutions Malaysia Sdn Bhd (PESMY) menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) untuk bekerjasama bagi pengeluaran hasil sinergi dalam bidang pertanian, ternakan dan industri halal.