TPM lancar buku Hang Tuah: Catatan Okinawa - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
KUALA LUMPUR, 26 Nov – Timbalan Perdana Menteri, Dato’ Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi telah melancarkan buku Hang Tuah: Catatan Okinawa yang ditulis oleh pensyarah Jabatan Bahasa Melayu, Prof. Emeritus Dr. Hashim Musa dan Dr. Rohaidah Kamaruddin.