UPM 103 terbaik dalam Times Higher Education BRICS & Emerging Economies - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 3 Dis - Universiti Putra Malaysia (UPM) mencatat pencapaian membanggakan apabila disenaraikan pada ranking ke-103 terbaik daripada 200 universiti antarabangsa dalam Times Higher Education BRICS & Emerging Economies Rankings 2016.