UPM tingkat kesedaran risiko kanser - Berita Harian (2007)
Penderitaan pesakit kanser mendapat perhatian warga Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi penganjuran Kempen Kesedaran Kanser Jelajah Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) peringkat UPM, baru-baru ini.