15 subjek UPM 200 terbaik dunia Qs World University Rankings - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 22 Mac - Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya membuat lonjakan dari 13 ke 15 subjek dalam kedudukan 200 terbaik QS World University Rankings By Subject 2016 yang baru diumumkan pada 22 Mac hari ini.