UPM anjur PUTRA MAKNA Run 2016 himpun dana penyelidikan kanser - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 12 Mac – Laboratori Penyelidikan Kanser UPM-MAKNA, Institut Biosains (IBS), Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Yakult (Malaysia) Sdn. Bhd menganjurkan PUTRA-MAKNA Run 2016 bagi menghimpun dana penyelidikan penyakit kanser.