UPM Iktiraf Herba - Harian Metro, Ruhaiza Rusmin (2004)
Khaisiat tumbuh-tumbuhan tempahan bukan saja dikenali sebagai sumber makanan berpotensi untuk menjaga kesihatan, malah sudah dieksploitasi kegunaannya dalam bidang perubatan sebagai alternatif untuk menyembuhkan penyakit.