Barisan MPP diharap utama kebajikan mahasiswa - Harian Metro (2009)
Barisan pemimpin Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) universiti awam tempatan baru yang dijangka diumumkan dalam tempoh terdekat diharap mampu menjalankan tanggungjawab lebih baik dalam memperjuangkan hak dan kebajikan mahasiswa.