Penyelidik UPM menang anugerah - Harian Metro, (2008)
Penyelidikan bertajuk 'MyVAC UPM93 Infections Bursal Disease Vaccine' oleh penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi Anugerah Inovasi Penyelidik Antara Sektor Awam dan Sektor Swasta sempena Majlis Penyampaian Anugerah Kualiti Sektor Awam 2008 di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC), baru-baru ini.