Tiga Penyelidik UPM Raih Anugerah - Harian Metro, (2008)
Tiga Penyelidik dari Universiti Putra Malaysia (UPM) meraih dua pingat emas dan satu pingat gangsa di International Exhibition of Ideas - Inventions New Products (iENA) 2008 di Pusat Pameran Nurebergh Jerman, baru-baru ini.