Mohd Ikhwan tewaskan enam peserta - Harian Metro (2008)
Mohd Ikhwan Roseli dari Universiti Sains Islam Malaysia (Usim) yang mempamerkan kebolehan berpidato dinobatkan juara pertandingan pidato Local Agenda 21 (LA 21) anjuran Majlis Perbandaran Nilai (MPN) di Dewan Besar MPN di sini, semalam.