UPM menang emas pameran Water Malaysia - Utusan Malaysia, (2009)
Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi pingat emas pada pameran Water Malaysia 2009 di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur baru-baru ini.