CIMB lancar kad platinum master alumni UPM - Harian Metro, (2009)
CIMB Bank Berhad melancarkan kad platinum master alumni affinity Universiti Putra Malaysia (UPM) ekslusif untuk ahli Persatuan Alumni UPM.