Seminar Pupuk Langkah Keselamatan Pelajar Antarabangsa - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 9 Februari – Universiti Putra Malaysia (UPM) prihatin terhadap keselamatan pelajar antarabangsa dengan menganjurkan seminar yang boleh meningkatkan tahap keyakinan terhadap keselamatan dalam kampus.