Hafeez Babar Teraju Presiden UPMISA - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 12 Februari – Pelajar antarabangsa tahun ketiga pengajian Pengurusan Tanah di Fakulti Pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM), Hafeez Babar memenangi jawatan Presiden Universiti Putra Malaysia International Students Association (UPMISA).