Atlet UPM Dominasi Intensif KPT - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 25 Februari – Seramai 24 atlet Universiti Putra Malaysia (UPM) mendominasi penerimaan Insentif Kecemerlangan Sukan Atlet IPT 2009 kerana kejayaan pada Sukan Asia Tenggara Ke-25 (Sukan SEA) di Vientiane, Laos Disember tahun lalu.