Pelajar UPM anjur program ‘Helping Hand 2.0’ bantu gelandangan - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
KUALA LUMPUR – Kelab Matematik Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM), dengan kerjasama Pertubuhan Bukan Kerajaan (NGO) - PERTIWI Soup Kitchen dan I.M.A.N – menganjurkan program ‘Helping Hand 2.0’ (H2O) untuk sukarelawan membabitkan diri dalam mengagihkan bungkusan makanan dan minuman sihat kepada gelandangan di Kuala Lumpur, baru-baru ini.