AERO-putra space menang video terbaik global space ballon challenge 2016 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 10 Jun - 13 pelajar jurusan Kejuruteraan Aeroangkasa, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM) mengharumkan nama Malaysia dengan memenangi tempat pertama dalam kategori video terbaik dalam Global Space Balloon Challenge 2016.