Pusat Kecemerlangan Kriptografi UPM-MIMOS Bakal Ditubuh - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 25 Mac – Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Malaysian Institute of Microelectronic System Berhad (MIMOS) memeterai kerjasama perjanjian mewujudkan Pusat Kecemerlangan Kriptografi UPM-MIMOS bagi membangunkan teknologi keselamatan maklumat.