UPM anjur persidangan antarabangsa pembangunan hutan mapan - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 9 Ogos 2016 – Fakulti Perhutanan, Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan International Conference on Sustainable Forest Development in view of Climate Change (SFDCC 2016) membincangkan isu-isu pembangunan hutan mapan dengan mengambil kira faktor perubahan iklim di dalam strategi dan pelan pembangunan.