UPM anjur RedangJuniors@UPM bagi pelajar sekolah rasai pengalaman di IPT - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
PULAU REDANG (TERENGGANU) – Fakulti Ekologi Manusia (FEM), Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Sekolah Kebangsaan Pulau Redang, Kuala Terengganu menganjurkan program RedangJunior@UPM bagi pelajar sekolah itu merasai pengalaman di institusi pengajian tinggi (IPT).