"Junior Aerospace Scientist" pupuk minat aeroangkasa kanak-kanak - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 22 Mac - Seramai 34 orang kanak-kanak berumur antara 8 hingga 12 tahun menyertai program Junior Aerospace Scientist yang melibatkan beberapa aktiviti seperti penghasilan kapal terbang, helikopter dan roket menggunakan kertas dan straw, serta demonstrasi Unmanned Aerial Vehicle (UAV) dan belon udara.