UPM Bolot Pingat Emas Dan Perak Pertandingan Memasak Sihat - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
PETALING JAYA, 24 Mei- Universiti Putra Malaysia (UPM) mengungguli Pertandingan Memasak Sihat Antara Kolej apabila muncul Johan dan Naib Johan, sekali gus membawa pulang wang tunai RM2,000 dan RM1,000 dengan mengetepikan tiga pencabar terdekat.