UPM Anjur Merdeka Award Video Competition 2010 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 6 April – Jabatan Komunikasi, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi Universiti Putra Malaysia dan Sekretariat Anugerah Merdeka menganjurkan Merdeka Award Video Competition 2010 (MAViC) untuk mencungkil bakat baru pelajar universiti dalam bidang perfileman.