Persidangan IFRC platform UPM teraju industri penyelidikan makanan - Wan Shafain, ShazaZaq’ (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 25 Julai – Persidangan Antarabangsa Penyelidikan Makanan (IFRC 2017) anjuran Fakulti Sains dan Teknologi Makanan, Universiti Putra Malaysia (UPM) merupakan platform untuk kerjasama serantau dan global dalam menerajui industri penyelidikan makanan.