Pasangan kembar seiras terima PhD Ekonomi - Manicam, Thiviyah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 5 Nov – Pasangan kembar seiras, Nurhaiza Nordin dan Nurnaddia berkongsi kegembiraan apabila mereka masing-masing berjaya memperoleh ijazah Doktor Falsafah (PhD) Ekonomi pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia ke-41, hari ini