Pasangan kembar seiras terima ijazah bacelor - Mohd Rozali, Nur Syamimie (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 5 Nov - Pasangan kembar seiras Ahmed Ariff Meah Dato’ Seri Azlan Meah dan Ahmed Adrees Meah Dato’ Seri Azlan Meah yang berumur 25 tahun berjaya menamatkan pelajaran di Universiti Putra Malaysia (UPM).