Selamat tahun baharu 2018 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
Alhamdulillah atas segala kejayaan dan kecemerlangan yang dicapai pada tahun 2017, yang menambah kepada legasi Universiti Putra Malaysia (UPM) sebagai sebuah Universiti Penyelidikan yang utama di Malaysia