TAHNIAH! UPM MENDAPAT STATUS SWAAKREDITASI - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
PUTRAJAYA, 17 Mei – UPM dianugerahkan Status Swaakreditasi oleh Agensi Kelayakan Malaysia (MQA) dalam Majlis Penyampaian Sijil Status Swaakreditasi yang telah disempurnakan oleh Menteri Pengajian Tinggi Malaysia, YB Dato’ Seri Mohamed Khaled Nordin.