Program SPARTAR santuni anak yatim, kanak-kanak asnaf - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG – Buat julung kalinya Kolej 14 dan Kolej 16, Universiti Putra Malaysia (UPM) bergabung menjayakan Sparkle Star Outreach Programme (SPARTAR), bertujuan menyantuni kanak-kanak dari kelompok anak yatim dan asnaf.