‘Flavours Of Myanmar’ kumpul dana program mobiliti di Myanmar - Amirudin, Nisa Khairina (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
KUALA LUMPUR, 26 Jun – Pusat Pemajuan Kompetensi Bahasa (CALC), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan program ‘Flavours of Myanmar: Cooking Show With Chef Wan’ bagi mengumpulkan dana untuk pelajar UPM melaksanakan program mobiliti ‘Language and Cultural Engagement Programme in Myanmar 2019’ pada Oktober ini.