Kelab Tunas Saintis Muda Pupuk Minat Sains 100 Pelajar Sekolah - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 5 Jun – Fakulti Sains Universiti Putra Malaysia (UPM) membimbing 100 pelajar sekolah sekitar Serdang berumur 6 sehingga 17 tahun meneroka bidang sains melalui Kelab Tunas Saintis Muda.