Street Dakwah santuni gelandangan - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
KUALA LUMPUR, 7 Dis - Kelab Huffaz Universiti Putra Malaysia (UPM) buat julung kalinya mengadakan program “Street Dakwah with Huffaz Empowerment Respected Society (HERO)” bagi menyantuni gelendangan di sekitar Masjid Jamek, Kuala Lumpur.