Chapter alumni YOSH edar makanan Program Rezqi Jumaat - Mohd Affandi, Nurul Athira (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
SERDANG, 6 Mac - Chapter Alumni YOSH Universiti Putra Malaysia (UPM) mengedarkan makanan percuma kepada pelajar melalui program Rezqi Jumaat, hari ini.