UPM-BOKU Meterai Kerjasama Penyelidikan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
KUALA LUMPUR, 9 Nov – Universiti Putra Malaysia (UPM) dan University of Natural Resources and Life Sciences, Vienna (BOKU) Austria menjalinkan kerjasama dalam bidang penyelidikan khususnya berkaitan sumber asli dan sains hayat.